Kostvejledning & Ernæringsterapi

3 foredrag om kost, sygdom og sundhed

Er du interesseret i kost og sundhed, og vil du hjælpe dig selv eller andre, så er disse foredrag måske noget for dig.

Aftenforedrag Nørre Torv 6 venteværelset i stuen, 7200 Grindsted kl. 19:00 – 21:30

Pris for et foredrag 100,- og køber du alle 3 foredrag så koster de samlet 250,- hvor rabatten ligger på det 3. foredrag.  I pausen serveres der kaffe, the og en lille sund kage.

 

 

Torsdag 15/11 2018: Inflammation og kroniske smertetilstande. Hvad kan man selv gøre med kost og naturens produkter? Hvad kan du selv gøre for at mindske inflammation?

Torsdag 29/11 2018: Kan kosten hjælpe dig med bedre at kunne klare hverdagens stress? Hvilke symptomer kan stress give, hvad skal der til for at vi kan danne stressdæmpende signalstoffer og hvordan hænger det sammen med kosten?

Torsdag 6/12 2018: Sammenhængen mellem fordøjelsesproblemer, allergier og autoimmune sygdomme. Hvad kan man selv gøre med kost og naturens produkter for at få en bedre fordøjelse?

Marianne Fjordgård er ernæringsterapeut og hun giver individuelle vejledninger i klinikken i Grindsted og på Den Gamle Avlsgård i Ribe. Hun er desuden en inspirerende underviser og foredragsholder og har skrevet 5 bøger om kost, fysisk og psykisk sundhed fx “Spis dig glad. Depression og vinterdepression”. Læs mere på www.sund-kost.dk

Tilmelding skal ske senest en uge før de enkelte foredrag og det foregår via fjordgaard@sund-kost.dk

Lovgivningsmæssigt må kosttilskudsprodukter ikke sundhedsanprises, så det er kun virksomme stoffer i kosten der omtales disse aftener.