Kostvejledning & Ernæringsterapi

Bog udgivelser

morgenmaduglutend

Jeg har udgivet en e-bog “Morgenmad uden mælk og gluten. 50 forskellige forslag” Bogen er på 58 sider med forslag og med mange billeder af de færdige retter, men også med billeder af de anvendte råvarer. E-bogen koster hos mig 50,-.  Du kan købe den ved at skrive til mig på fjordgaard@sund-kost.dk og overføre 50,- til mig på Mobilpay 21278319, så sender jeg dig en PDF af ebogen så du kan have opskrifterne med i køkkenet på din bærbare eller iPad.

Jeg viser dig hvilke råvarer du kan anvende og hvordan du på en kreativ måde kan lave en dejlig, farvestrålende, nærings rig og velsmagende morgenmad, selv om du fravælger mælk og gluten. Du får 58 siders inspiration med mange billeder. Så er det bare at gå i gang med dagens vigtigste måltid. Velbekomme!

I bogen finder du opskrifter på forskellige drikke, brød, boller og forslag til pålæg hertil. Der er forslag til grød med tilbehør, retter med fisk eller fjerkræ, retter med æg, pandekager, vafler, smoothie, sojayoghurt og mange forslag til frugt, bær og grønsager.

Her får du lige en smagsprøve fra bogen:

Omelet med grønt – 2 personer

2 forårsløg med top

6 små tomater

4 æg

1 tsk. Himalayasalt eller urtesalt

Lidt peberblanding

Kokosolie

Grønsagerne skylles. Forårsløg snittes og tomaterne halveres. Begge dele kommes i bunden af en rund form smurt med kokosolie. Æggene piskes sammen med salt og peber. Massen kommes over grønsagerne. Bages ved 160 grader i en forvarmet ovn i ca. 30 minutter. Serveres fx med 1 skive ”Frøbrød” (denne opskrift findes også i e-bogen) og en klat Streich tomatpålæg.

Tryk på billederne for mere information

bogen spis dig glad

bogen Psoriasis - Nej Tak

Bogen Hjælp dit ørebarn