Kostvejledning & Ernæringsterapi

Fiskespyd

IMG_0105

 

 

 

 

 

 

 

Fiskespyd 

1 / 2 kg rødspættefileter (uden panering!)

2 tsk. urtesalt

Saften af 1 citron

250 g champignon

1 rød peberfrugt

1 grøn peber

2 spsk. jomfru olivenolie

1 tsk. gurkemeje

* Rødspættefileterne skylles og skæres igennem på langs. * Lægges i et fad hvor citronsaft og urtesalt hældes over. Fileterne skal trække i mindst 10 minutter. * Champignon og peber renses og peberfrugten skæres i firkanter på ca. 2 x 2 cm. * Hvis du bruger træspyd skal de trække i vand inden brug. * Hver fiskefilet lægges dobbelt og stikkes på grillspyd skiftevis med hele champignon og de forskelligt farvede peberfrugter. * Det er en fordel at bruge et ildfast fad, der har den bredde at spyddene kan hænge fra kant til kant. * Olie og gurkemeje piskes sammen og bruges til at pensle maden med. * Steges i ovnen ved 250 grader, 5 minutter på hver side.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *