Kostvejledning & Ernæringsterapi

Individuelle samtaler i Ribe

Nu tilbyder jeg også individuelle samtaler og vejledning i kost og kosttilskud på Den Gamle Avlsgård i Ribe.

Har du brug for vejledning og samtale med mig kan du via fjordgaard@sund-kost.dk aftale dag og tid både i klinikken i Grindsted og i Ribe.

Jeg har et stort hjerte for stressramte med alle de fysiske og psykiske symptomer der følger af langtidsstress.

Det kunne være træthed, depression, hukommelsesproblemer, fordøjelsesproblemer, smerter, søvnproblemer og/eller nedsat immunforsvar.

En samtale koster 1000,-  Den Gamle Avlsgård – Farupvej 10G · 6760 Ribe

 

Stressforedrag

Onsdag 14/11 kl. 10:30 – 12:50 holder jeg et foredrag om “Kan kosten hjælpe dig med bedre at kunne klare hverdagens stress?”

Hvilke symptomer kan stress give, hvad skal der til for at vi kan danne stressdæmpende signalstoffer og hvordan hænger det sammen med kosten? Hvordan kan du få dette ind i din hverdag?
Efter mit foredrag er der lækker frokost med i prisen 675,-

Foredraget er tilrettelagt så alle der er interesseret i sundhed, kost, stress og psyke med fordel kan deltage.

Tilmelding og betaling inden 7/11 2018 til  info@dengamleavlsgaard.dk

Den Gamle Avlsgård i Ribe tilbyder intensive forløb. Det gælder både forebyggelse og behandling af stress samt udbrændthed.

Det er en langsigtet investering i den enkelte, virksomheden og samfundet.

I rolige og varme rammer vil forløbet kombinere samtaler med gårdens terapeuter, gåture, healing/massage og afspænding med tid til refleksion og fordybelse. Det er en helhedsorienteret proces, hvor krop og sind er med hele vejen. Målet med den intensive behandling er, at den enkelte opnår en væsentlig forbedret tilstand i forhold til sin stress og får klarhed over, hvilke ændringer der skal til for at få det bedre og komme videre i livet uden stress.