Kostvejledning & Ernæringsterapi

Om mig

Billede af Marianne Fjordgård

Ernæringsterapeut, kostvejleder og forfatter  Marianne Fjordgård 

Jeg har arbejdet med kostvejledning i min praksis siden 1994. Jeg er uddannet kostvejleder i 1994, ernæringsterapeut i 1997 og sundhedscoach i 2009. Jeg arbejder med individuelle kostvejledninger og ernæringsterapier, underviser fx på skoler der uddanner kostvejledere, ernæringsterapeuter og heilpraktikere og jeg holder kurser og foredrag om kost og sundhed, skriver artikler og har skrevet bøgerne “Spis dig glad. Depression og vinterdepression” i 1999, “Psoriasis – Nej tak!” i 2002, “Fordøjelse en fornøjelse” i 2005 og “Hjælp dit ørebarn” i 2010.

Jeg er født i 1956, er tidligere uddannet apoteksassistent i 1979 og har arbejdet som sådan i 14 år , er medlem af DET (Danske ernæringsterapeuter). Jeg deltager løbende i efteruddannelse inden for etableret og alternativ ernæring. Jeg er gift og har 3 voksne børn.

“Jeg mener at vejen til et bedre liv går gennem aktiv handling til egen sundhedsproces, i stedet for at være passiv i sin egen sygdomsproces”

Jeg kan ikke gøre mennesker raske – det kan de selv! Jeg kan kun støtte og vejlede i denne proces.

Kosten er den faktor, der er mest afgørende for vort helbred, og det er derfor oftest der, der først skal sættes ind ved sygdom og skavanker.

Handling i dag er bedre end behandling i morgen. Som ernæringsterapeut behandler jeg ikke sygdomme – det er forbeholdt lægerne – men jeg lærer dig, hvordan du ernæringsmæssigt kan handle, for at forebygge sygdomme og nedsætte dine eventuelle symptomer.

Min filosofi er at gøre brug af det bedste fra den etablerede behandlerverden og kombinere denne viden med det bedste fra den alternative.

“Sundhed er ikke bare en gave – det er vores eget ansvar”

 

Læs mit CV