Kostvejledning & Ernæringsterapi

Omelet med grønt

morgenmaduglutend

Omelet med grønt

(2 personer)
2 forårsløg med top
6 små tomater
4 æg
1 tsk. Himalayasalt eller urtesalt
Lidt peberblanding
Kokosolie

Grønsagerne skylles. Forårsløg snittes og tomaterne halveres. Begge dele kommes i bunden af en rund form smurt med kokosolie. Æggene piskes sammen med salt og peber. Massen kommes over grønsagerne. Bages ved 160 grader i en forvarmet ovn i ca. 30 minutter. Serveres fx med 1 skive ”Frøbrød” og en klat Streich tomatpålæg.

Nu har jeg udgivet en e-bog “Morgenmad uden mælk og gluten. 50 forskellige forslag” Bogen er på 58 sider med forslag og med mange billeder af de færdige retter, men også med billeder af de anvendte råvarer. E-bogen koster 99,50.  Du kan købe den her så du kan have opskrifterne med i køkkenet på din bærbare eller iPad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *