Kostvejledning & Ernæringsterapi

Omeletrulle med laks og bredbladet persille

morgenmaduglutend

Omeletrulle med laks og bredbladet persille

(1 person)
2 æg
Lidt urtesalt og peberblanding
2 tsk. Jomfru Olivenolie
1 – 2 tsk. Balsamico
60 g røget laks
25 g hakket bredbladet persille (eller hakket grønkål)
100 g squash i tynde strimler
Balsamico eller Tamari

Æggene piskes sammen med salt og peber. Lidt olivenolie kommes på panden der varmes forsigtigt op. Æggeblandingen kommes på og steges ved svag varme på begge sider. Omeletten kommes på en tallerken. Lidt Balsamico dryppes på. Hele fladen fyldes med røget laks i strimler og den finthakkede persille. Omeletten rulles og skæres i 3 skiver. Serveres med squash i strimler vendt i resten af Balsamicoen.

Nu har jeg udgivet en e-bog “Morgenmad uden mælk og gluten. 50 forskellige forslag” Bogen er på 58 sider med forslag og med mange billeder af de færdige retter, men også med billeder af de anvendte råvarer. E-bogen koster 99,50.  Du kan købe den her så du kan have opskrifterne med i køkkenet på din bærbare eller iPad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *